JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

HTH PH plus 7.2kg (6-pak 1.2kg)
De pH-schaal loopt van 0 tot 14 en meet de zuurgraad van het water. Een pH van minder dan 7 geeft aan dat het water zuur is, een waarde boven 7 betekent dat het water alkalisch is en een pH van 7 is neutraal. Idealiter zou de pH-waarde voor zwembaden tussen de 7,2 en 7,6 moeten liggen. Het hebben van licht alkalisch water betekent dat het zwembad comfortabeler is voor zwemmers en de apparatuur beter beschermd is tegen corroderen. Een effect van een laag pH-niveau (te zuur) is corrosief water; dit kan schade aan de zwembad apparatuur aanbrengen. Maar ook huid- en oogirritaties kunnen optreden tijdens het zwemmen. HTH pH Plus poeder wordt gebruikt om de PH waarde van het zwembad te verhogen.

Routine test van de pH-waarde van uw zwembad water is daarom noodzakelijk en kan snel en gemakkelijk met test strips of een digitale tester. Het poeder moet u vooraf oplossen in een schone plastic container, waar geen andere chemicaliƫn aanwezig zijn, op elke 10 liter water kunt u 100 gram poeder toevoegen. Roer het mengsel goed om ervoor te zorgen het product volledig is opgelost. Voeg de resulterende oplossing voorzichtig in het zwembad, terwijl de pomp aan is. Het mengsel kunt u bij voorkeur in de buurt van de pomp schenken om de distributie te bevorderen. Na minimaal 8 uur, kunt u de pH weer controleren en eventueel de behandeling herhalen totdat de pH waarde op het juiste niveau is.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Fabrikant Informatie
Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail