JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Starline chloorshock 55% 5 kg
Chloorshock van Starline in poedervorm, werkt zeer snel. Vernietigt algen, bacteriën en schimmels. Organisch chloor bevat stabilisatiemiddel waardoor het langer werkt. Kwalitatief hoogwaardig directwerkend chloor, gratis verzending. Chloorshock is snel oplossend chloor voor de desinfectie van het zwembad- of bubbelbadwater. Chloorshock kunt u uitermate goed gebruiken voor het op peil brengen of extra bijvoegen van chloor op een snelle manier. Het heeft een directe werking.

Chloorshock van Starline Is al vele jaren de beste op de markt. Starline Chloor shock is gestabiliseerd en pakt daardor alle bacteriën aan in het zwembad. Dit zorgt ervoor dat de chloor lang mee gaat en een veel betere werking heeft. De chloor van Starline komt in een poedervorm en wordt daarom granulaat genoemd. Choor shock van Starline wordt verkocht in een 1kg en 5kg verpakking.

Product kenmerken Speciaal voor zwembaden en hottubs Goedgekeurd volgens strenge Nederlandse wetten Toegevoegd stabilisatiemiddel voor langere en betere werking

Chloor shock is een disinfectie middel die snel oplost en speciaal gemaakt is voor het reinigen van zwembadwater. Met Chloor shock kunt u vers water gevuld zwembad op de juiste chloorwaarde brengen. Maar ook als de balans van je zwembad water ernstig verstoord is, is chloorshock een goede oplossing. Maar chloor shock kan ook worden gebruikt in plaats van chloor tabletten. Als dat het geval is, dan kun je om de 2 dagen chloor shock aan het zwembadwater. In het doseerschema staat hoeveel chloorshock per m3 water nodig is, zorg wel altijd voor dat u de hoeveelheid ook echt aan de hand van dit schema bepaald en niet overschrijd. Ook hier is het weer belangrijk met teststrips de PH waarde van het zwemwater te controleren.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail