JavaScript seems to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website. Click here for instructions on enabling javascript in your browser.

Starline chloortabs 90% 1 kg
Starline chloortabs zijn chloor tabletten die gebruikt kunnen worden in een chloordrijver in het zwembad. Starline chloortabs zijn een makkelijke manier om het zwembad schoon te houden, en het handhaven van een veilige pH-balans. Chloortabs toe voegen aan een drijvende chloordrijver is de makkelijkste en effectieve manier om het water geconditioneerd te houden. Starline chloortabs kunt u niet vrij laten zinken naar de bodem. Chloor is de meest kosteneffectieve manier om uw zwembad schoon te maken en is een product die al meer dan 100 jaar gebruikt wordt bij het schoonhouden van zwemwater. Niets zuivert en desinfecteert beter dan chloor. Chloor moet in uw zwembad te allen tijde gehandhaafd worden.

Het uitzoeken van de gallon capaciteit van uw zwembad is noodzakelijk wanneer u de juiste hoeveelheid chloortabs wilt gebruiken. Maar ook de omvang van het bad en frequentie van het toevoegen van chloortabletten is belangrijk. De berekeningen zijn eenvoudig, maar afhankelijk van de vorm van het bad.

Een rechthoekig zwembad wordt berekend met deze formule: L x B x D x 7,5. De totale lengte wordt vermenigvuldigd met de breedte, en dat aantal vermenigvuldigd met de gemiddelde diepte. Omzetten van het volume in liters en dat het definitieve antwoord vermenigvuldigen met 7,5.

Voor een ronde of ovale zwembad, is de formule: C x D x 5.9. C is de omtrek van het zwembad. Vermenigvuldig dat getal met de gemiddelde diepte en vervolgens omzetten in een liters en het resultaat vermenigvuldigen met 5,9.

Als u gebruikt maakt van de Starline Chloortabs, is het belangrijk de omschrijving en gebruiksaanwijzingen goed te lezen voor de goede behandeling van uw zwembad. Het zwembad chloorgehalte moet ongeveer 2 ppm zijn. Als het zwembad een hoger gehalte heeft kunt u chloordrijver voor een paar dagen verwijderen. Het Chloor zal dan langzaam verdampen uit het water.

Zoek op fabrikant
ADVIES OF VRAAG?

Bel 085 401 54 99 of email ons via info@webshopservice.nl

Deel via Social Media
Share on Facebook Share on Twitter Share via E-Mail